Huur & Spaar voor €100,- Huurtegoed
Weekend voordeel VR-MA een dag prijs

WELKOM

Bij Camera Huren Amsterdam

Heb je een Video of Foto camera nodig maar heb je deze zelf niet in je bezit? Bij ons kun je ze eenvoudig huren! Als je dit soort apparatuur af en toe nodig hebt maar niet volop gebruikt, is het zonde om dit zelf aan te schaffen. Je kunt heel veel geld besparen door deze apparatuur bij ons te huren! Camera Huren Nederland is al jaren actief in deze verhuurbranche en dankzij onze flexibiliteit doen we er alles aan om voortdurend te verbeteren. En daar heb jij de meeste profijt van!

Wat doen wij?

Je bent bij ons niet alleen aan het goede adres voor het huren van deze apparatuur, maar je kunt ook vertrouwen op onze expertise. Dit betekent dat we jou altijd van advies kunnen voorzien op het gebied van camera’s en gerelateerde producten. Waar je ook een camera voor nodig hebt: wij weten wat je het best kunt gebruiken en welke producten je daarbij nodig hebt. Dit scheelt jou heel veel zoekwerk en je weet zeker dat je de goede camera in huis hebt. Ook hebben we regelmatig aantrekkelijke huuracties zodat je nog voordeliger kunt huren!

Kortingen

Profiteer van onze aantrekkelijke kortingen. Wij hebben de volgende kortingen voor onze nieuwe en bestaande klanten: Weekend deal, week voordeel, dag aanbieding, Huur & Spaar voor €100.00 huurtegoed. Welke camera ga je bij ons huren? Wij hebben zowel foto- als videocamera’s van verschillende vooraanstaande merken, zoals Nikon, Canon, Sony en Panasonic. Daarnaast verhuren we ook diverse uitvoeringen en modellen, zodat je voor iedere gelegenheid een camera kunt vinden. Bovendien vind je bij ons een breed scala aan lenzen, maar we hebben ook statieven, armen, lampen, lichten, flitsers en overige producten zoals batterijen, kabels en opslagmogelijkheden. Voor de complete camera uitrusting ga je naar Camera Huren Nederland.

CONTACT gegevens:
Telefoon: 020 775 0576
WhatsApp: 0681 774 775
E-mail info@nederlandrental.nl

Post & Bezoek Adres:
Benedenlangs 101

1025 KD Amsterdam

Camera huren Hoe werkt het?

Je winkelwagen
0